GIJS LEEKSMA

OPRICHTER & MEDE-EIGENAAR

What I love: Chocolade, Ajax, Spanje, whiskey, mijn vissen Harry en Sally, ‘Diep in mijn hart’ van Tante Leen en Kerstmis

Gijs Leeksma is relatie/dating expert en oprichter van WHMS, aangezien die carrière als profvoetballer er helaas alleen in zat in zijn dromen. Geboren in Heemstede en groot geworden in de hoofdstad. Inmiddels heeft hij veel inzicht in relaties gekregen, hoe het wel en hoe het niet moet. Ook heeft hij zijn opleiding tot datingcoach afgerond.  

“Ik heb behoorlijk wat ervaring ja. Maar ik kijk op elke relatie gelukkig met een glimlach terug. Liefde is zo fijn, of het nou van korte of lange duur is. Uiteindelijk streven we naar die lange gelukkige relatie maar daarvoor moet je wel die perfecte match hebben. Ik zag voor mijzelf dat dit niet makkelijk was, omdat ik veel te hoge eisen had en mij ook vaak juist weer liet meeslepen in simpele verliefdheid. Dit was de reden waarom ik veel ben gaan lezen en praten met mensen over waarom mensen bij elkaar passen en waarom niet. Het gaat niet om de perfecte match maar om de bij jou best passende relatie. Er ging een wereld voor mij open en ik wist meteen dat ik hier meer mee wilde doen. Vervolgens ben ik een studie gaan doen als datingcoach en heb ik samen met onze WHMS psychologen een eigen matchingstheorie ontwikkeld. Niets is mooier dan liefde en het is zeer fijn om dit voor anderen te kunnen realiseren d.m.v. dit concept”.

VANESSA SMIT

MEDE-EIGENAAR

What I love: Formule 1, dansen tot de zon op komt, Portugal, koken en mijn lieve vrienden

Vanessa Smit is geboren in Amstelveen en na omzwervingen via Amsterdam, Zeeland en Brabant weer terug in haar geliefde hoofdstad. Haar achtergrond ligt in de reclame en zo heeft ze ook veel kennis opgedaan over de werking van de menselijke psyche. Ervaringsdeskundige op het gebied van relaties en diverse opleidingen tot dating-coach & relatie-psychologie gevolgd.

“Liefde is prachtig. Niet altijd makkelijk, zeker niet vanzelfsprekend, maar als je het vindt is het zo bijzonder. In mijn relaties heb ik altijd hele fijne ervaringen gehad, maar evenzoveel teleurstellingen. Na mijn eerste ontmoeting met Gijs ben ik mij gaan verdiepen in de dynamiek van relaties. Dat was een ontzettende eye-opener. En direct een enorme drijfveer om ook anderen hier iets over mee te geven. Inmiddels ben ik een boekenkast verder, twee opleidingen afgerond en een schat aan kennis rijker. En een sterke drang om anderen te laten zien dat die relatie er echt in zit!”

Onze huispsychologe en -coach

TITIA ROOVERS

PSYCHOLOGE

What I love: de geur van de grachten (beetje vies maar toch lekker), mijn dochter die een groot mens imiteert, Ronald Goedemondt, dansen op een goeie beat.

Titia is sinds 2004 eigenaar van een goedlopende psychologenpraktijk. (www.sterktrainingencoaching.nl) Zij begeleidt ambitieuze dertigers om een stevige en eerlijke relatie met zichzelf en met anderen aan te gaan. Zij is nog net voor haar veertigste getrouwd met Niels en is moeder van Louisa en Philip en stiefzoon Nika.

Titia is sinds de oprichting van WHMS op de achtergrond betrokken als psycholoog voor cliënten van WHMS die hun patronen in de liefde willen kennen.

“Toen Gijs mij vroeg mijn kennis van de psychologie van liefde en relaties in te zetten voor zijn missie om leuke mensen samen te brengen vond ik dat direct een goed idee! Ik weet zelf uit ervaring hoe een verlangen naar liefde zo groot kan zijn dat je het soms bijna liever niet voelt. Ik ken de weerstand om na elke date die ‘mislukte’ weer monter opnieuw een ontmoeting aan te gaan. Na veel vallen en opstaan ervaar ik de liefde nu als verbindend maar ook bevrijdend, vooral omdat ik steviger op m’n eigen poten sta dan ooit. Je bent welkom om jouw patronen rondom de liefde te onderzoeken. Hoe meer je kunt ontspannen in jezelf doordat je weet wie je bent, hoe makkelijker je een ander kunt toelaten. Ontdek wat belangrijk is voor jou in een relatie. Bewaak jij jouw autonomie of is loyaliteit juist van belang voor jou? Ben je bereid de moed op te brengen om tijdens het daten naast je kracht ook je kwetsbaarheid te tonen? Ik spreek je er graag over!”

ZAYRA MULLER

RELATIECOACH

What I love: mijn voeten in het zand, de zonsop- en ondergang, een strand wandeling, koken, aanschuif-avonden, dansen, As van George Michael en reizen voor inspiratie en reflectie.

Zayra Muller is coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar brandstof voor positieve energie is om de drijfveren van de mens te onderzoeken en te ontdekken wat jou als persoon echt beweegt.

“Het werkwoord verbinden staat centraal in mijn leven. Het matchen van mensen zoals in de liefde maar ook in mijn werk als coach: het verbinden van lichaam en geest.

The Royal Wedding van The Duke and Duchess of Sussex was een historisch moment omdat er geschiedenis werd geschreven. Niet alleen om de biculturele samenkomst maar vooral om de ode aan de romantische liefde. In het bijzonder raakte mij de indrukwekkende speech van Bisschop Michael Curry die over de vurige en passionele kracht van de liefde sprak. Woorden die voor mij de liefde en de wereld mooier maken. Deze ceremonie deed mijn romantische hart extra hard kloppen en mij wederom doen beseffen dat de liefde het hoogste goed is. Mijn interesse en enthousiasme werden versterkt na dit moment en zo kwam ik een jaar later in contact met Gijs.

Niets liever heb ik mooie gesprekken met (uiteenlopende) mensen, op zoek naar het onbekende en overeenkomsten die er altijd blijken te zijn. Juist de overeenkomsten dat is wat mensen bindt. Door aandachtig te luisteren en door te vragen kom je samen tot de mooiste ontdekkingen.

Mijn werkwijze als coach is motiverend, empatisch en positief met een open blik. Ik heb als Master coach verdieping gekregen uit diverse opleidingen en maak gebruik van o.a. NLP, systemisch werk en aandachtstraining. Meer informatie over mijn werkwijze: www.zayramuller.nl.”