Gijs Leeksma

Gijs Leeksma is marketeer en oprichter van WHMS, aangezien die carrière als profvoetballer er helaas alleen in zat in zijn dromen. Geboren in Heemstede en groot geworden in de hoofdstad. Inmiddels heeft hij veel inzicht in relaties gekregen, hoe het wel en hoe het niet moet. Ook heeft hij zijn opleiding tot datingcoach afgerond.  

“Ik heb behoorlijk wat ervaring ja. Maar ik kijk op elke relatie gelukkig met een glimlach terug. Liefde is zo fijn, of het nou van korte of lange duur is. Uiteindelijk streven we naar die lange gelukkige relatie maar daarvoor moet je wel die perfecte match hebben. Ik zag voor mijzelf dat dit niet makkelijk was, omdat ik veel te hoge eisen had en mij ook vaak juist weer liet meeslepen in simpele verliefdheid. Dit was de reden waarom ik veel ben gaan lezen en praten met mensen over waarom mensen bij elkaar passen en waarom niet. Er ging een wereld voor mij open en ik wist meteen dat ik hier meer mee wilde doen. Vervolgens ben ik een studie gaan doen als datingcoach en heb ik samen met onze WHMS psychologen een eigen matchingstheorie ontwikkeld. Niets is mooier dan liefde en het is zeer fijn om dit voor anderen te kunnen realiseren d.m.v. dit concept”.

What I love: Chocolade, Ajax, Spanje, whiskey, mijn vissen Harry en Sally, 'Diep in mijn hart' van Tante Leen en Kerstmis

Zayra 2Zayra Muller

Zayra Muller is coach en ervaringsdeskunige op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar brandstof voor positieve energie is om de drijfveren van de mens te onderzoeken en te ontdekken wat jou als persoon echt beweegt.

"Het werkwoord verbinden staat centraal in mijn leven. Het matchen van mensen zoals in de liefde maar ook in mijn werk als coach: het verbinden van lichaam en geest.

The Royal Wedding van The Duke and Duchess of Sussex was een historisch moment omdat er geschiedenis werd geschreven. Niet alleen om de biculturele samenkomst maar vooral om de ode aan de romantische liefde. In het bijzonder raakte mij de indrukwekkende speech van Bisschop Michael Curry die over de vurige en passionele kracht van de liefde sprak. Woorden die voor mij de liefde en de wereld mooier maken. Deze ceremonie deed mijn romantische hart extra hard kloppen en mij wederom doen beseffen dat de liefde het hoogste goed is. Mijn interesse en enthousiasme werden versterkt na dit moment en zo kwam ik een jaar later in contact met Gijs.

Niets liever heb ik mooie gesprekken met (uiteenlopende) mensen, op zoek naar het onbekende en overeenkomsten die er altijd blijken te zijn. Juist de overeenkomsten dat is wat mensen bindt. Door aandachtig te luisteren en door te vragen kom je samen tot de mooiste ontdekkingen.

Mijn werkwijze als coach is motiverend, empatisch en positief met een open blik. Ik heb als Master coach verdieping gekregen uit diverse opleidingen en maak gebruik van o.a. NLP, systemisch werk en aandachtstraining. Meer informatie over mijn werkwijze: www.zayramuller.nl."

What i love: mijn voeten in het zand, de zonsop- en ondergang, een strand wandeling, koken, aanschuifavonden, dansen, As van George Michael en reizen voor inspiratie en reflectie.

a5
Titia Roovers

Titia Roovers tikte pas geleden de 40 aan, een mooi moment om de balans weer eens op te maken en te vieren wat zij tot nu heeft bereikt: een goedlopende psychologenpraktijk (www.sterktrainingencoaching.nl) waarin zij ambitieuze dertigers begeleidt in de kunst van het leven, zodat ze lichter leven met lef! Ook schreef zij een inspirerend boek 'Liefde en Lef'. Getrouwd met een hele leuke man en moeder van Louisa en Philip en stiefzoon Nika.

Titia is mede optichter van WHMS maar doet zelf geen adviesgespreken meer omdat zij zich wilt richten op haar eigen praktijk. Hier zijn de clienten van WHMS uiteraard ook van harte welkom.

“Toen Gijs mij vroeg onderdeel te zijn van zijn missie om leuke mensen samen te brengen vond ik dat direct een goed idee! Ik weet zelf uit ervaring hoe een verlangen naar liefde zo groot kan zijn dat je het soms bijna liever niet voelt. Ik ken het gevoel ook nog na elke date die ‘mislukte’ weer terug in het zadel te moeten om monter opnieuw een ontmoeting aan te gaan. Na veel vallen en opstaan ervaar ik de liefde nu als verbindend maar ook bevrijdend, vooral omdat ik steviger op m’n eigen poten sta dan ooit. De juiste match vinden voor jou probeer ik door nieuwsgierig te zijn naar wat er achter de eerste indruk schuilt aan kracht en kwetsbaarheid en met warme confrontaties je te verleiden dit te durven tonen.”

What I love: de geur van de grachten (beetje vies maar toch lekker), mijn dochter die een groot mens imiteert, Ronald Goedemondt, dansen op een goeie beat.

WHEN HARRY MET SALLY, AMSTERDAM, PARAMARIBOPLEIN 4 1058 AS INFO@WHENHARRYMETSALLY.NL
KVK nummer: 65275020
BTW nummer: NL186400147B01

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch