Stap 1: Aanmelding
Indien jij interesse hebt in ons concept vragen we je eerst om op deze website bij 'Contact' het formulier in te vullen.  Hierna zullen we jou bellen om je wat beter te leren kennen en je vervolgens uitnodigen voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Uiteraard kan je ons ook direct bellen.

Stap 2: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wij ontmoeten iedereen eerst persoonlijk in het gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek waarbij wij het concept en onze werkwijze uitleggen. Daarnaast willen we jou natuurlijk ook beter leren kennen! Als het gevoel van beide kanten goed is en we besluiten om verder te gaan, is de volgende stap het inplannen van een gesprek met 1 van onze consulentes. Voorafgaand zullen wij jou vragen om eerst een uitgebreide online vragenlijst in te vullen. De antwoorden op deze vragen zullen de basis zijn voor dit gesprek.

Stap 3: Profielschets
In een gesprek van ongeveer een uur is het eerste doel om een completer beeld van je te vormen. We gaan dieper in op wie je bent; wat zijn je drijfveren, waar liggen je interesses, wat is je achtergrond, wie zijn je vrienden etc.

Hieruit ontwikkelen wij een krachtige profielschets. Dit wordt de basis om de juiste partner te vinden. Vervolgens gaan we uitzoeken naar wie jij op zoek bent, wat je wensen zijn en wie er bij jou past. Op basis van al deze gegevens kunnen onze specialisten voor jou op zoek gaan naar de ideale partner.

Stap 4: Voorstel
Met jouw profielschets als uitgangspunt matchen we je met anderen uit onze database. De consulent gaat op zoek binnen zijn of haar eigen netwerk en in de netwerken van de collega consulenten in andere regio’s.

Ons team zal alle opties naast elkaar leggen om de best mogelijke match te kiezen op basis van ons algoritme en de kwalitatieve interviews. Ons best-match voorstel aan jou zal altijd zijn voorzien van een uitgebreide onderbouwing.

Bij het 'best match' voorstel worden de profielen tegelijk aan jullie voorgesteld. Bij een wederzijds enthousiasme brengen we jullie dan onmiddellijk met elkaar in contact.

Nu is het aan jullie om af te spreken. Let the story begin...

Stap 5: Evaluatie
Na de date gaan we samen met jou evalueren om te leren van de ontmoeting. Indien er een klik is aan beide kanten hopen we uiteraard dat jullie verder daten. Zo niet, dan gaan wij direct voor jou op zoek naar een volgende en betere match.

WHEN HARRY MET SALLY, AMSTERDAM, PARAMARIBOPLEIN 4 1058 AS INFO@WHENHARRYMETSALLY.NL
KVK nummer: 65275020
BTW nummer: NL186400147B01

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch