Humor, verbondenheid, passie of gezamenlijke groei: niet iedereen zoekt hetzelfde in een relatie. Toch zien we dat onze Sally’s een aantal overeenkomsten hebben als we kijken naar hun wish-list.

Humor

bijna iedereen geeft aan dat ze het belangrijk vinden dat ze samen kunnen lachen met hun partner. Vrouwen zien graag dat een potentiele partner zichzelf niet te serieus neemt en ook het lichtpuntje kan benoemen wanneer het even tegenzit. Sarcasme en zelfspot zijn woorden die vaak genoemd worden.

Open-minded

wanneer je buiten je eigen bubbel kunt kijken en openstaat voor andere visies of meningen, dan heb je bij veel van onze Sally’s een streepje voor.  Dit maakt volgens hen een relatie dynamischer, spannendere en dus beter bestand tegen lange termijn sleur.

Ondernemend

Mannen die het liefst het hele weekend op de bank hangen om series te kijken, krijgen minder snel de handen op elkaar van onze Sally’s. Samen de wereld ontdekken, of gewoon nog even een ijsje halen op dinsdagavond: wanneer je ook de wereld buiten je tweezitter waardeert, zul je sneller in de smaak vallen.

Diepgang
Harry’s zijn natuurlijk lekker mannelijk op z’n tijd maar mogen ook zeker af en toe hun gevoelens tonen en nog belangrijker, erover praten. De man die dat kan is pas een echte man in de ogen van de meeste Sally’s.
 
Gedrevenheid
Onze Sally’s zien graag dat een man ergens voor gaat. Als hij bijvoorbeeld heel enthousiast is over zijn werk of helemaal opgaat in een hobby. Het maakt dan vaak niet een uit wat dat werk of die hobby is. Het maakt hem sowieso aantrekkelijker.