Na veel Harry’s te hebben gevraagd wat zij zoeken in hun Sally kunnen we onderhand wel een lijstje maken met eigenschappen die vaak voorkomen op hun ‘wishlist’. Hieronder de top 5 (waarvan 2 ook in het lijstje staan de Sally’s):


Sociaal 

Een van de eerste  ‘wishes’ die onze Harry’s vaak opnoemen is dat ze graag zien dat hun Sally sociaal is. In het ideale plaatje is ze open en vriendelijk naar anderen, en maakt ze makkelijk een praatje, vooral met zijn vrienden en familie. 

Open minded 

Net als onze Sally’s vinden mannen het ook erg belangrijk dat vrouwen een open kijk op de wereld hebben en geïnteresseerd zijn in anderen. Nieuwsgierigheid wordt hoog gewaardeerd en dit maakt de relatie ook een stuk interessanter.

Samen lachen

Samen kunnen lachen is ook voor mannen een van de voorwaarden voor een goede relatie. Voor ons het is het natuurlijk lastig om dit te voorspellen in het matchen maar een goede inschatting kunnen wij wel maken. Mannen zien graag dat vrouwen het leven niet al te serieus nemen en niet te zwaar op de hand zijn.

Kwetsbaarheid tonen

Veel vrouwen in onze database zijn sterke en onafhankelijke vrouwen. Veel mannen vinden dit zeker  aantrekkelijk maar zien wel graag dat deze vrouwen ook hun kwetsbaarheid durven te tonen. De ‘powervrouw’ is een veel gehoorde term door wie de man zich soms geïntimideerd kan voelen. 

Lief 

Vrijwel elke Harry heeft ‘lief’ ook hoog op de verlanglijst staan. Hun Sally is zorgzaam, mag best af en toe een beetje stoer zijn maar heeft vooral een klein hartje.