Privacy

Voor, tijdens en na de bemiddeling houden wij altijd rekening met je privacy. Onze methode is discreet. Dit betekent dat je gegevens niet op internet te vinden zullen zijn en ook niet toegankelijk zijn voor derden. WHMS gebruikt je gegevens uitsluitend voor de persoonlijke relatiebemiddeling. Al onze medewerkers zijn verplicht tot geheimhouding.

Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

When Harry Met Sally heeft zich verplicht tot naleving van de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wanneer je meer wilt lezen over wat dit betekent en welke gegevens we van onze kandidaten mogen verwerken, kun je kijken op de site van Autoriteit Persoonsgegevens.

Jouw privacy-rechten

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens When Harry Met Sally  van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. When Harry Met Sally  behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kun je een aanvullend verzoek doen om jouw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Over je cookie toestemming

Alles wat When Harry Met Sally  doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies en pixels. Hieronder lees je welke cookies dat zijn. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’.

Waarvoor gebruiken wij cookies?

Sommige cookies zijn noodzakelijk voor de volledige en goede werking van de website. Deze noodzakelijke cookies plaatsen wij altijd, wanneer je browserinstellingen dit toelaten. Dat geldt ook voor Analytics cookies. Deze cookies brengen het gebruik van onze website in kaart, helpen ons onze website te verbeteren of houden bij of advertenties hebben geleid tot het invullen van een formulier.

Ook zetten we zogenaamde tracking cookies in om de website gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken en voor advertentiedoeleinden. Tracking cookies plaatsen wij alleen als je ons daar toestemming voor geeft. Door op ’Aan’ bij de betreffende toestemmingsvraag te klikken, geeft je toestemming voor het plaatsen. Deze cookies gebruiken we om meer informatie over onze bezoekers te krijgen en bezoekersprofielen te maken.

Daarnaast worden er bij je bezoek aan onze website tracking cookies geplaatst door derden. When Harry Met Sally  werkt samen met externe partijen die gebruik maken van cookies om hiermee op je interesses toegespitste advertenties te kunnen tonen of bepaalde functionaliteiten aan te bieden. Wie naast When Harry Met Sally  cookies plaatsen en met welk doel dit gebeurt vindt je terug in een overzicht verderop deze pagina.

Delen van persoonsgegevens door When Harry Met Sally  met derden

We delen jouw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw toestemming hiervoor.

Third parties

Wij maken gebruik van de volgende derde partij die persoonsgegevens verwerken namens When Harry Met Sally: Mailchimp, Airtable, Zapier.

Google Analytics

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden jouw gegevens ook niet bij over meerdere apparaten.

Adwords remarketing pixel

Deze website maakt gebruik van de retargeting opties van Google. Dit maakt het mogelijk om bezoekers aan onze website die al eerder belangstelling hebben getoond, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties in de Google zoekmachine en het Google Netwerk. Dit vindt plaats op basis van een cookie, die geen persoonsgegevens opslaat maar wel het eerdere gebruik op de website opslaat. Deze cookie wordt opgeslagen op je computer of mobiele telefoon. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

Facebook pixel

Deze website gebruikt een Facebook Pixel, een analyse tool van Facebook. Deze tool helpt ons de website te analyseren, waarmee we weer de Facebook ervaring van onze gebruikers kunnen verbeteren. De informatie die gegenereerd wordt door deze cookie wordt verzonden en opgeslagen op de servers van Facebook. Facebook gebruikt deze data om bulkrapporten te maken over het sitegebruik van alle gebruikers, dus niet met jouw IP-adres. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke Facebook gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Facebookadvertentie. Op deze manier evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Facebook platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van jou als gebruiker. Wel worden de gegevens door Facebook opgeslagen en zodanig verwerkt dat koppeling aan een specifiek gebruikersprofiel mogelijk is. Facebook kan de gegevens daardoor gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, overeenkomstig het privacybeleid van Facebook.

Youtube video’s

Op onze website zijn video’s van Youtube opgenomen. Deze video’s gebruiken stukjes code van Youtube. Door middel van deze code worden cookies geplaatst die door Youtube gebruikt kunnen worden. Wij hebben geen invloed op het verdere gebruik van de informatie die daardoor door Youtube wordt verzameld. Lees regelmatig hun privacyverklaring om te weten wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Social media (Facebook, Instagram)

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Categorieën

Als het om cookies gaat, maken we onderscheid in de volgende categorieën:

  • Noodzakelijke, functionele & analytische cookies
  • Marketing cookies
  • Social media cookies
  • Tracking cookies

Cookie overzicht

In onderstaand overzicht ziet je de cookies die worden gebruikt op de website. Per cookie is uitgelegd wat het doel is en onder welke categorie de cookie valt.

3rd party Doel Vervaltermijn Categorie
Google Analytics Er worden cookies geplaatst om een beter inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoeker op onze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Het is Google niet toegestaan om de verkregen gegevens te delen of te gebruiken voor andere Google-diensten en wij laten IP-adressen anonimiseren. Sessie Analytische
Google Tag Manager Wordt gebruikt om via geanonimiseerde heatmaps of recordings inzicht te krijgen in hoe de website wordt gebruikt. Sessie Analytische
Facebook/ Instagram De Facebook pixel ziet welke pagina’s je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Voor de cookies en de mogelijke data die Facebook verzamelt, verwijzen wij naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation 90 dagen Marketing
Facebook / Instagram retargeting Deze retargeting cookie wordt geplaatst om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via beeld-of tekst advertenties op websites van derden. Voor de cookies en de mogelijke data die Facebook verzamelt, verwijzen wij naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation 90 dagen Tracking
Google Ads Google Ads is een dienst van Google die het mogelijk maakt om advertenties te tonen bij de zoekresultaten van de Google zoekmachine. 30 dagen Marketing
Google Ads retargeting Deze cookie wordt geplaatst om clicks en aanvragen te kunnen meten om zo onze advertentiecampagnes te optimaliseren. Ook stelt deze cookie ons in staat om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht opnieuw te bereiken via advertenties op sites van derden. 30 dagen Tracking
Youtube Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn gelezen. Maakt het mogelijk om video’s op in de site te tonen. 2 jaar Marketing

Afmelden en wijzigen

Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’. De site blijft dan wel volledig werken. Heb je spijt en wil je je cookie toestemming wijzigen? Wis dan de cookies in je browser, ververs de pagina en je zult de cookiemelding opnieuw in beeld krijgen.

Contact en vragen

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie binnen 1 maand wordt aangepast.