Wat wij de afgelopen maanden steeds meer doen, is het luisteren van podcasts. En waarom ook niet? Het kan altijd,  overal, ze zijn grappig, leerzaam of gewoon verslavend. Daarom een selectie van een paar favoriete podcasts over de liefde en relaties.

Where Should We Begin?

De podcast van misschien wel de bekendste relatietherapeut Esther Perel.  In deze serie Where Should We Begin? behandelt ze universele thema’s – van ruzie tot een veranderend seksleven.

Liefdeslessen

In Liefdeslessen vertellen bekende Nederlandsers over wat ze geleerd hebben in de liefde. Van lange relaties en hoe je die spannend houdt tot leren om te gaan met verlatingsangst en weer single zijn na meerdere lange relaties.

Op de liefde

Het zijn er maar zes, maar zeker de moeite waard: Op de Liefde. Corine Koole, die mensen voor de rubriek ‘Lust en Liefde’ in Volkskrant Magazine interviewt, sprak bekende mensen over wat de liefde voor hen betekent.

Modern Love

De bekende rubriek Modern Love van de New York Times over liefde,  maar dan voorgelezen door bekende acteurs!

Datevermaak

In de podcast Datevermaak zoeken 3 singles uit Amsterdam uit wat daten anno nu betekent. Iedereen is op zoek naar die ene persoon om mee oud te worden. We gaan massaal op date en swipen ons een slag in de rondte. Maar waarom is daten zo ingewikkeld? En kun je er beter in worden?