Gijs Leeksma

Oprichter & mede-eigenaar

What I love: Chocolade, Ajax, Spanje, whiskey, mijn vissen Harry en Sally, ‘Diep in mijn hart’ van Tante Leen en Kerstmis

Gijs Leeksma is relatie/dating expert en oprichter van WHMS, aangezien die carrière als profvoetballer er helaas alleen in zat in zijn dromen. Geboren in Heemstede en groot geworden in de hoofdstad. Inmiddels heeft hij veel inzicht in relaties gekregen, hoe het wel en hoe het niet moet. Ook heeft hij zijn opleiding tot datingcoach afgerond.

Contact

Vanessa Smit

Mede-eigenaar

What I love: Formule 1, dansen tot de zon op komt, Portugal, koken en mijn lieve vrienden

Vanessa Smit is geboren in Amstelveen en na omzwervingen via Amsterdam, Zeeland en Brabant weer terug in haar geliefde hoofdstad. Haar achtergrond ligt in de reclame en zo heeft ze ook veel kennis opgedaan over de werking van de menselijke psyche. Ervaringsdeskundige op het gebied van relaties en diverse opleidingen tot dating-coach & relatie-psychologie gevolgd.

Contact

Onze huis-psychologe en -coach

Titia Roovers

Psychologe

What I love: de geur van de grachten (beetje vies maar toch lekker), mijn dochter die een groot mens imiteert, Ronald Goedemondt, dansen op een goeie beat.

Titia is sinds 2004 eigenaar van een goedlopende psychologenpraktijk. (www.sterktrainingencoaching.nl) Zij begeleidt ambitieuze dertigers om een stevige en eerlijke relatie met zichzelf en met anderen aan te gaan. Zij is nog net voor haar veertigste getrouwd met Niels en is moeder van Louisa en Philip en stiefzoon Nika.

Titia is sinds de oprichting van WHMS op de achtergrond betrokken als psycholoog voor cliënten van WHMS die hun patronen in de liefde willen kennen.

“Ben je bereid de moed op te brengen om tijdens het daten naast je kracht ook je kwetsbaarheid te tonen? Ik spreek je er graag over!”

Meer info

Zayra Muller

Coach

What I love: mijn voeten in het zand, de zonsop- en ondergang, een strand wandeling, koken, aanschuif-avonden, dansen, As van George Michael en reizen voor inspiratie en reflectie.

Zayra Muller is coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar brandstof voor positieve energie is om de drijfveren van de mens te onderzoeken en te ontdekken wat jou als persoon echt beweegt.

“Het werkwoord verbinden staat centraal in mijn leven. Het matchen van mensen zoals in de liefde maar ook in mijn werk als coach: het verbinden van lichaam en geest. Mijn werkwijze als coach is motiverend, empatisch en positief met een open blik. Ik heb als Master coach verdieping gekregen uit diverse opleidingen en maak gebruik van o.a. NLP, systemisch werk en aandachtstraining.”

Meer info