1. De moed van imperfectie

Het boek dat je laat inzien dat jij de moeite waard bent en er mag zijn met al je imperfecties. Die imperfecties zijn eigenlijk perfect. Schrijfster Brené Brown moedigt je aan om te vertrouwen vanuit je intuïtie. Je leven wordt een stuk kleurrijker van dit boek!

2. Mindgym

Sporten doe je niet alleen in de sportschool bewijst dit boek. Naastfysiek in trainen is het ook belangrijk dat je mentaal fit bent. Mindgym geeft een 12 weken durende work-out voor je geest. In het boek staan diverse: aandachtsoefeningen en geluksvaardigheden.

3. Think and Grow Rich

Dit boek is meer dan een zelfhulpboek, het is één van de best verkochte boeken aller tijden. Dit boek biedt een complete filosofie hoe je persoonlijk succes realiseert. Het leert je belangrijke levenslessen om meer zelfvertrouwen te kijken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. Het verandert niet je denken, maar je manier van denken. Een tijdloos boek die je gerust vaker kan lezen voor als je (persoonlijk of professioneel)stappen wil maken.

4. Patronen doorbreken

Heb je het idee dat sommige aspecten in je leven een vicieuze cirkel zijn? Herhalen zich in jouw leven continue dezelfde patronen ook al had je je voorgenomen het anders te doen? Dit boek legt duidelijk uit hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt transformeren aan de hand van o.a. schematherapie.

5. Sterker dan ooit

Het keerpunt in het leven van de meest succesvolle mensen ontstaat in tijden van persoonlijke crisis. Waarom? je leert je andere ”ik” kennen. Brené Brown beschrijft helder hoe je sterker dan ooit kan opstaan na een val. Laat je zelf nog meer zien na het lezen van dit boek.