Als je single bent hoeft dit niet te betekenen dat je Valentijnsdag zomaar aan je voorbij hoeft te laten gaan. Het is de uitgelezen mogelijkheid om je liefde uit te spreken (anoniem of niet) aan die leuke medewerker van de bakker of je collega waar je stiekem een crush op hebt.

Dit artikel geeft ook nog wat ideeen hoe je als single het beste uit deze dag kan halen.

Doe iets aan waar je je mooi in voelt

Pak je mooiste jurkje of pakkie uit de kast en trek het aan! Als je je goed kleedt voel je je ook beter en wellicht ook sexier. Je hoeft niet altijd bij iemand te zijn om je goed te kleden. En wie weet loop je nog wel iemand tegen het lijf tijdens de boodschappen in de supermarket. Zorg dan wel dat je ook je mooiste mondkapje draagt…

Het feit dat je single bent is ook positief

Aangezien je niet in een relatie zit heb je genoeg tijd om je te focussen op de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf.  Geniet ervan en leer om gelukkig te zijn met jezelf. Dit maakt je alleen maar aantrekkelijker en completer voor je toekomstige partner.

Hier een leuk artikel van Bedrock met tips om zelfliefde te ontwikkelen : https://www.bedrock.nl/zelfliefde-ontwikkelen-tips/

Koop chocolade

Als niemand het voor je koopt kan je het natuurlijk ook gewoon zelf kopen. Het is een beetje cliché maar chocolade maakt je echt gelukkiger omdat het endorfine in je hersenen aanmaakt. Dus koop gewoon die extra lekkere dure chocolade die je normaal niet koopt.

Spendeer tijd met diegene die je lief hebt

Je kan deze dag natuurlijk ook goed gebruiken om de liefde te vieren met je familie of vrienden. Ga samen met je broer of zus een film kijken en ga lekker koken met je andere single vriend. Liefde is liefde….

Trakteer jezelf op iets speciaals

Ga niet wachten totdat iemand je iets speciaals geeft. Als er iets is wat je al een tijdje wilt doen of kopen is dit de dag om het te doen. Dus koop die mooie ketting gewoon online of bestel een heerlijk 4 gangen diner bij dat goede restaurant in de buurt. Vier de liefde met jezelf!