Hoe kan je er zelf zorgen dat je je ideale partner vindt?

Om jouw ideale Harry of Sally te vinden is het ook van belang dat je weet wie je bent, wat je brengt in een relatie en wat je nodig hebt. Niet de ideale partner is interessant, maar de voor jou best mogelijke relatie.

Het is belangrijk eerst bewust te worden van het ideaalbeeld dat je onbewust hebt over de ideale partner. Een ideaal beeld is vaak wat anders dan wat het beste bij je past.

Formuleer ook antwoord op deze vragen: Wat heb jij je partner te bieden? Wat ga jij doen om hem/haar gelukkig te maken? Wat voor leven gaan jullie leiden en waarom maakt je dat gelukkig?

Als je jezelf goed kent, kun je beter bepalen wie er bij je past. Hoe steviger je in je eigen schoenen staat, hoe makkelijker het wordt om je te verbinden met een ander.

Onze consulentes zullen je hierin begeleiden maar hiervoor hebben ze natuurlijk maar een beperkte tijd.

Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding kan je terecht bij 1 van onze huis -psychologen; Zayra Muller bij 'Zayra Muller Training & Coaching' of  Titia Roover  bij 'Sterk! Training & Coaching'. De coachingsgesprekken leveren inzicht in automatische en onbewuste patronen op. Er worden doelen geformuleerd, gebaseerd op jouw waarden en met oefeningen krijg je nieuwe inzichten over jouw situatie en kun je de juiste acties ondernemen.

WHEN HARRY MET SALLY, RIDDERSPOORWEG 69, 1032 LL AMSTERDAM, INFO@WHENHARRYMETSALLY.NL
KVK nummer: 77616642
 

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch